Најповолно: Превоз на патници и испорака на пакети од Делчево до Швајцарија и обратно

Искористете ја најдобрата понуда за превоз на патници и пакети од Делчево до Швајцарија и назад.

Со ПЕКЕ дооел Делчево плаќате помалку од било кој друг превозник во Македонија, а ја добивате најдобрата, најбезбедната и најквалитетна услуга за вашиот превоз од Делчево до Швајцарија и обратно.

Секоја среда и сабота Делчево – Swiss.

Секој вторник и петок Swiss – Делчево.

Резервирајте навреме на 077-967-474 и +41791959451 или +41762777916

PEKE I HORIZONT pristignuvanje vo Delcevo BrzoBezbednoEftino Del-Ch-Del

Gepostet von Dejan Mircevski am Samstag, 3. Oktober 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*