Valium Cafe наскоро со нов лик!

Valium Cafe започнува со подготовките за Велигденските празници.

Во тек е реновирање на омиленото кафуле на многу генерации во градот. Ова значи дека љубителите на доброто кафе ќе бидат лишени од ова задоволство, но како што велат од Valium Cafe, за кратко.

“Почитувани Валиумци и Валиумки од утре – 2ри Март вашето Валиум кафе почнува со реновирање, се враќаме наскоро.🤘🤘🤘”, се вели во објавата на официјалната страница на Valium Cafe!

Со нетрпение го очекуваме моментот кога култниот кафе-бар ќе блесне во сосем нов сјај!!

Почитувани Валиумци и Валиумки од утре – 2ри Март вашето Валиум кафе почнува со реновирање, се враќаме наскоро.🤘🤘🤘

Posted by Valium Cafe on Sunday, 1 March 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*