Каменичанец на 40 денари фати ливче вредно милион денари !!!

Обложувач од Македонска Каменица викендов ,,фати” ливче вредно милион денари без ДДВ, откако на 40 денари успеа да погоди 12 парови кои му донесоа чиста добивка од 850.000 денари.

Обложувачот успеа да погоди 6 парови кои низ жаргонот на спортските обложувачи одиграле 3+, три парови со фикс двојка, два икса и две единици.

Честитки и со здравје да си ги троши парите.

Еве што одиграл среќниот каменичанец.

E PA VREME BESE KORONA VIRUS HAHAAH

Posted by Stanko Jovanovski on Monday, 2 March 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*