Книжевниот омаж ,,Записи од тајната тетратка” со промоција на 10 март

На 10 март 2020 година во фоајето на Спомен дом АСНОМ во Делчево постхумно ќе биде промовиран книжевниот омаж ,,Записи од тајната тетратка” од Павлинка Ѓорѓијоска.

Почетокот на промоцијата е закажан за 19:00 часот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*