Вечерва во PUB Делчево – STAND UP COMEDY via Босна и Херцеговина!

Ексклузивно само во PUB Делчево!!!

STAND UP COMEDY via Босна и Херцеговина.

Среда, 4 март 2020, почеток 21:00 !!!

Не пропуштајте!!!

STAND UP COMEDY

Ексклузивно само во PUB Делчево!!!STAND UP COMEDY via Босна и Херцеговина. 04.03 Среда 19:00

Posted by PUB Делчево on Tuesday, 3 March 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*