Пекевски: Се подготвуваат капитални проекти за подобар живот на граѓаните

Очекувањата од новата ИПА 2020 програма, Грантот од Светска банка во рамки на проектот „Изградба и рехабилитација на локални патишта” преку кој ќе се изградат неколку улици во населени места во Берово и учеството во проектот за изградба на регионална депонија се мошне важни за подобрување на животот на граѓаните на Берово, истакна градоначалникот Звонко Пекевски одговарајки на прашања поврзани со овие активности.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*