Пекевски, Матеничарски: Нов почеток на локалната демократија во Берово

Денес за прв пат од функционирањето на Советот на Општина Берово се емитуваше седница во живо.

По тој повод со свои изјави за отпочнувањето на ваквата активност, која е дел од проектот „Зајакнување на општинските совети“, излегоа градоначалникот Звонко Пекевски и Претседателот на Советот, Јован Матеничарски.

Изјавите на Пекевски и Матеничарски во продолжение:

Одлуките кои беа донесени на 31 Седница на Советот на Општина Берово може да ги погледнете на следниот линк:

https://www.youtube.com/watch?v=znk3ysoeKE8

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*