Регионално: За прв пат во живо се пренесува Седница на Советот на Општина Берово

Нов почеток на локална демократија во Берово. Отсега граѓаните ќе можат Седниците на Совет на Општина Берово, да ги следат во живо.

31-вата Седница на Совет на Општина Берово, која започна со почеток во 09:00 часот, граѓаните веќе можат да ја следат во живо, на следниот линк

https://m.youtube.com/watch?v=znk3ysoeKE8&feature=youtu.be

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*