Железара ВАЛПРОМ – За сите ваши потреби во домаќинството

Во реновираната продавница на железара ВАЛПРОМ Делчево ќе ги најдете најновите модели на внатрешно и надворешно осветлување на вашиот дом.

 • Секаков вид на лустери
 • ЛЕД панели
 • ЛЕД ленти
 • LED цевки
 • Фасадни светла
 • Канделабри за двор и градина
 • LED Сијалици
 • Подни и висечки ламби
 • Заменете ги старите светилки со ЛЕД расветни тела и заштедете.

И не само тоа, во реновираната железара ВАЛПРОМ традиционално може да се снабдите и со бела техника и апарати за домаќинството.

 • ЛЕД и ЛЦД телевизори во разни големини и дизајн
 • Фрижидери и замрзнувачи
 • Секаков вид на плотни, електрични шпорети и фурни
 • Најновите и најбарани модели на машини за миење садови
 • Најдобрите и најквалитетни машини за перење алишта
 • Шпорети на дрва и голем избор на печки

Впрочем во ВАЛПРОМ ќе најдете и голем избор на кујнски апарати:

 • Блендери
 • Готвачи на пареа
 • Кафемати
 • Кујнски ваги
 • Миксери
 • Мини шпорети
 • Решоа
 • Правосмукалки и многу други апарати за вашите потреби.

Располагаме и со секаков вид на водоводна и обична железарија.

Но, да не набројуваме, посетете ја реновираната железара на ВАЛПРОМ и одберете од широката палета производи кои ви се потребни

Контакт телефон: 078/227-482

Железара ВАЛПРОМ Делчево

Широка палета на лустери и секаков вид на внатрешно и надворешно осветлување за вашиот дом во реновираната продавница на железара ВАЛПРОМ!

Широка палета на лустери и секаков вид на внатрешно и надворешно осветлување за вашиот дом во реновираната продавница на железара ВАЛПРОМ!

Posted by delcevo365.mk on Saturday, 14 March 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*