Колев: ГДУ очекува добри резултати од изборите

Денес во Делчево присуствуваше претседателот на ГДУ, Петар Колев, кој ја искористи приликата да каже нешто околу предизвикот зошто ГДУ реши со свои кандидати да учествува на Предвремените парламентарни избори, а во кратки црти ја претстави и програмата на партијата.

Колев со свое мислење и околу теренската анкета на Барометар, чии резултати велат дека ГДУ би освоила 9,2 посто од гласовите во Третата изборна единица.

Во продолжение изјавата на претседателот на ГДУ, Петар Колев:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*