Виничанецот Дејан Петков роден во Штип, скенираше сметки и заработи 50 илјади евра

Виничанецот Дејан Петков, роден во Штип вечерва стана добитник на 3 милиони денари во рамки на наградното извлекување од наградната игра ,.Скенирај и добивај”.

Виничанецот кој вечерва беше контактиран од страна на водителката Маријана Станојковска видно изненаден рече дека уште е рано да размислува што ќе стори со парите но рече дека ќе ги искористи за позитивни работи.

Честитки до виничанецот кој од вечерва е побогат за 50 илјади евра!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*