Прогласена вонредна состојба во Македонија

Поради ситуацијата со вирусот COVID-19, на прес конференција во 18:00 часот, претседалот на државата Стево Пендаровски прогласи вонредна состојба во државата.

Во продолжение прес-конференцијата на Пендаровски:

🔴ВО ЖИВО | Вонредно обраќање до јавноста

🔴ВО ЖИВО | Вонредно обраќање до јавноста

Posted by Stevo Pendarovski on Wednesday, 18 March 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*