Вечерва прв виртуелен натпревар помеѓу ФК „Каменица САСА“ и ГФК „Осогово“

Во рамки на кампањата #ОстаниДома вечерва со почеток од 21 часот виртуелен #eFootball натпревар ќе одиграат екипи на ФК „Каменица САСА“ и ГФК „Осогово“

Пренос во живо на YouTube каналот на ГФК Осогово.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*