Уредете го вашиот простор со ,,Хортикултурно уредување” -Делчево

Сакате да го уредите вашиот двор, а не знаете како. Препуштете им го тоа на професионалците од Хортикултурно уредување – Делчево.

  • Изработка на разни видови на фонтани
  • Тревници
  • Алпинетуми
  • Летниковци
  • Одржување и обновување на дворови
  • Одржување на тревни површини
  • Одржување на садници

За повеќе информации посетете ја нивната фан страна или побарајте ги на телефон: 075/274-905.

Повеќе на Хортикултурно уредување Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*