No Image

Комуналците од регионот Пијанец-Малеш на работилница за управување со инфраструктурни средства во Белград

March 3, 2020 Valeri Spasevski 0

Претставници на комуналните претпријатија од Делчево, Берово и Пехчево, заедно со градоначалниците на Берово и Пехчево, учествуваа на работилница за управување со инфраструктурните средства во […]

No Image

Делчево, Берово, Пехчево и М.Каменица добија над 2,5 милиони евра за подобрување на патната инфраструктура

March 3, 2020 Valeri Spasevski 0

Четирите општини од крајниот исток добија средства во висина од близу три милиони евра за реконструкција на патишта и улици во градовите и селските средини. […]

Valium Cafe наскоро со нов лик!

March 1, 2020 Valeri Spasevski 0

Valium Cafe започнува со подготовките за Велигденските празници. Во тек е реновирање на омиленото кафуле на многу генерации во градот. Ова значи дека љубителите на […]