Во Берово продолжува дезинфекцијата на станбените објекти

Во рамките на активностите на Општина Берово, за заштита и превенција од КОВИД 19, продолжува дезинфекцијата на влезовите во станбените објекти.

-Екипи на ЈПКР,,Услуга” Берово, постојано се на терен и ги дезинфицираат колективните живеалишта и сите јавни површини, редоследно, информираат од Општината.

Со мерките за заштита и превенција како што додадоа Општината ќе продолжи и понатаму. Апелираа до граѓаните на почитување на мерките на Владата, да се остане дома, во добро здравје и со позитивна мисла.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*