Во Берово продолжува дезинфекцијата на јавни површини и објекти

Екипите на Јавното претпријатие за комунални работи ,,Услуга” Берово, продолжија со дезинфекција на сите јавни површини, и објекти, како дел од мерките за заштита и превенција од КОВИД 19.

Во текот на вчерашниот ден, извршена е дезинфекција на повеќе јавни објекти, институции, маркети, продавници и јавни површини.

Од општината со апел да се почитуваат мерките за заштита од корнавирус:

-Да продолжиме да ги почитуваме мерките, останете дома, излезете доколку тоа е неопходно, истакнаа од Општина Берово

Општина Берово е помеѓу ретките општини, во кои се уште нема лице заболено од коронавирус.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*