ООУ ,,Св.Климент Охридски со Велигденска честитка до учениците

Честитајки им го големиот христијански празник Велигден на сите ученици и наставници, деветолетката ,,Св.Климент Охридски” од Делчево со презентација на тема ,,Велигден” на сите им посакува Среќни празници.

Воедно по повод Христовото распетие – Велигден училиштето организира Facebook избор на најкретивна Велигденска изработка и тоа во две категории:

-за учениците од 1 до 5 одделение

-за учениците од 6 до 9 одделение

Се што треба да направите за учество е да ги прикачите вашоте слики под официјалната објава на фејсбук страната на училиштето најдоцна до понеделник 21 април 2020 до 16:00 часот.

Линк до објавата за учество:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1642957442509065&id=1058895477581934

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*