Комерцијална објава: Се бараат лица за работа во маркет во центарот на Делчево

Имаме потреба од 3 (три) работнички за работа во маркет во центарот на Делчево.

Контакт телефон: 077/967-474

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*