Уште едно признание за Зорица Нушева за улогата на Петрунија

Предвелигденски, актерката Зорица Нушева доби уште една актерска награда, која доаѓа од руската република Јакутија. Станува збор за наградата „Silver Snow Googles“ коај Нушева за улогата на Петрунија ја доби за најдобра актерка од фестивал на јакутски филм.

За оваа и за останатите награди порталот Женски магазин направи интервју со нашата Зорица кое ви го пренесуваме во целост:

Предвелигденски, Зорица доби уште една актерска награда, која доаѓа од руската република Јакутија☺️👇

Posted by Женски Магазин/Zenski magazin on Monday, 20 April 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*