Фото: Несовесни граѓани продолжуваат со загадувањето на река Брегалница

Фотографиите кои ги гледате се снимени во близина на река Брегалница кај месноста Баткова чешма.

Купот со секаков отпад како одраз на некултурата на поединци не само што ја загрозува чистата животна средина, туку страда и животинскиот свет во Брегалница.

Од фотографиите се забележува за константна појава за која мора некој да сноси одговорност.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*