No Picture

НВО ,,КХАМ” се вклучува во акцијата за помош на социјално-загрозените семејства од ромска популација

April 2, 2020 Valeri Spasevski 0

Невладината организација КХАМ од Делчево се вклучува во обезбедувањето поддршка за најранливите категории граѓани од ромска популација. За таа цел како што информираше извршниот директор […]

No Picture

Поради КОВИД-19, крводарителска акција со посебни мерки за безбедност утре во Делчево

April 1, 2020 Valeri Spasevski 0

Во Делчево утре ќе се спроведе крводарителска акција. Акцијата како што информираше Билјана Георгиевска, претседателка на Општинскиот Црвен крст, ќе се спроведе согласно посебни мерки […]