Комерцијална објава: Вршиме продажба на речен песок по мошне поволни цени

Поволно нудиме продажба на речен песок од концесирано подрачје.

Цена: 600 ден за 1м3 (пресеан) со наш утовар, непресеан чакал 400 ден за 1м3

Информации во „ГЕО ИНГ“ Делчево или на телефон 071 259 769 и 073 282 828

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*