MERLYN – Трговија на големо со хидраулични и индустриски црева и додатоци

Во MERLYN Делчево снабдете се на големо со сите видови на хидраулични и индустриски црева и додатоци:

 • Хидраулика
 • Продажба и увоз на секаков вид на хидраулични и индустриски црева и преси за хидраулични црева од марката UNIFLEX
  ✔ Одличен квалитет
  ✔ Конкурентни цени
  ✔ Брза испорака
  ☎ 071233963

И не само тоа, во MERLYN Делчево, повеќе услуги на едно место:

 • Автоперална
 • Вулканизирање
 • Перење на вашите теписи и теписони по најповолни цени во градот.

Освен тоа кај нас ќе најдете одлична понуда на сите димензии на најдобрите турски гуми Petlas по промотивни цени со
✅ Бесплатна промена,
✅ Бесплатно балансирање и
✅ Бесплатна промена на вентили

Одлична понуда на сите димензии на најдобрите турски гуми Petlas по промотивни цени ✅ Бесплатна промена, ✅ Бесплатно…

تم النشر بواسطة ‏‎Marilyn‎‏ في الاثنين، ٢٩ أكتوبر ٢٠١٨

Локација – Раскрсница пред Автобуската станица на улица Индустриска бр.29 во Делчево.

MARILYN SERVICE – ДЕЛЧЕВО. Закажете на 071/233-963 или 078/225-945

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*