ВИДЕО: Огромен сом бара “беља” во Калиманско езеро

Утрово на социјалните мрежи се појави огромен водоземец, според рибарите ,,сом” кој е вистински предизвик за секој риболовец.

Иако видео снимката е снимена од поголема оддалеченост се гледа големата “ѕверка” како плива на површината на езерото.

Огромен сом бара ,,беља" на Калиманско езеро!

Posted by Исток365 on Friday, 15 May 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*