Редовен превоз на патници од Делчево до Софија

Автопревозник обезбедува редовен превоз на патници од Делчево и околните места до граничен премин Деве Баир и од граничниот премин Аеродромот во Софија.

За повеќе информации контакт телефони: 070/567-726 и 070/644-664

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*