Заглавено маче во ѕид спасено и вдомено од грижливо семејство

Фејсбук објава на здружението за заштита на животните Проанима од Берово.

Пред извесно време добивме повик… Ни се се јави Душко.Два дена дома слушале звуци на мјаукање,но не знаеле од каде…

Posted by PRO ANIMA – Здружение за заштита на животните Берово on Sunday, 24 May 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*