Се издава деловен простор на улица Булевар Македонија

📣
Се издава деловен објект на улица “Булевар Македонија” (до зграда бр.29)- Делчево.

Објектот е опремен со WC и е во употреба.

Има сопствен влез и достап до паркинг.

Повеќе информации на телефон:
Тања 071/384-338
Никола 070/626-226

Повеќе инфо на https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219554911796136&id=1015084252

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*