СЕ-КО Универзал наскоро со нов-хит

Деновиве заврши снимањето на спотот за новата песна на СЕ КО Универзал, еден од најталентираните музичари на крајниот Исток.

За снимањето на спотот се искористени атрактивни локации во Пијанечкиот регион, според што се насетува дека станува збор за голем хит.

Во очекување на излегувањето на спотот, еве неколку кадри од неговото снимање.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3139695889386488&id=100000383221583

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*