Продавница за автоделови „Машиноелементи“ отсега на нова локација

Продавницата за авто делови „Машиноелементи“ отсега на нова локација. Веднаш до старата локација, спроти пицерија Палма, во продавницата за авто делови „Машиноелементи“ ќе ги најдете сите видови на:

  • Авто делови
  • Моторно уље
  • Филтри
  • Лагери
  • Гуми
  • Каиши
  • Средства за автокозметика и се што ви е потребно за сите видови возила.

„Машиноелементи“ работи и по порачки со експрес достава.

Посетете ја продавницата на „Машиноелементи“ на новата локација, веднаш до старата продавница спроти Пицерија Палма или побарајте ги на телефон 078-319-912

Продавница за авто делови „Машиноелементи“ Делчево

Продавницата за Автоделови „Машиноелементи“ отсега на нова локација

Продавницата за Автоделови „Машиноелементи“ отсега на нова локација

Posted by delcevo365.mk on Monday, 8 June 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*