Ресторан Либеро – идеално место за сите ваши прослави

Ресторан Либеро од неговото отворање до денес стана едно од најпријатните места во градот за организирање на сите ваши свечености, прослави и забави.

Тимот на Либеро е тука само за Вас да ви ги овозможи следните свечености:

-Свадби

-Приватни вечери

-Бизнис средби

-Приеми

-Коктели

-Презентации

-Промотивни активности

Од Ресторан Либеро ви стојат на располагање да ве поддржат и помогнат во планирањето на вашите прослави, како и да ви овозможат дополнителни барања, како што се аранжирање со цвеќе, балони специјални светлечки ефекти, различни видови на музика.

Сето тоа ќе допринесе вашата прослава да биде успешно реализирана, која долго ќе се памети.

Во Ресторан Либеро да ти биде мерак да бидеш невеста.

Нека денот на вашата свадба биде посебен и незаборавен.

Бидете задоволни Вие, а вашите гости импресионирани долго нека ја раскажуваат вашата свадба

Ресторан Либеро, ресторан што нуди несекојдневни доживувања!

Резервации и телефон за контакт: 070-213-125 и 072-273-422

За повеќе информации посетете ја фан-страната на Ресторан Либеро

Good Morning ❄☃️❤

Posted by Ресторан Либеро on Thursday, 6 February 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*