Кандидатите за пратеници од Делчево ја започнаа кампањата за Предвремените парламентарни избори 2020

Започна кампањата за Предвремените парламентарни избори. Кандидатите за пратеници од Делчево веќе ги имаа своите први активности.

Кандидатката за пратеник од СДСМ и коалицијата го имаше првото интервју за очекувањата од изборите. Линк во продолжение:

Мое интервју за порталот Pogled.mk : Владата предводена од СДСМ направи историски успех и го зацементира европскиот напредок на државата

Posted by Соња Михаиловска – Кандидат за пратеник ИЕ3 on Tuesday, 23 June 2020

Кандидатите за пратеници од Вмро Дпмне и коалицијата Драган Ковачки и Христина Смилевска со посета на соборниот храм Св.Кирил и Методиј ја започнаа кампањата. Линк во продолжение:

Македонскиот граѓанин ги преживеа најтешките моменти од осамостојувањето на Република Македонија до денес во изминатите…

Posted by Драган Ковачки on Wednesday, 24 June 2020

Кандидатот за пратеник од СДСМ и коалицијата Аксел Ахмедовски кампањата ја започна во Штип.

Штанд во Велес, средба со Азат Кинг, Средба со лица од неформална економија пазар во Велес

Posted by Аксел Ахмедовски Кандидат за пратеник ИЕ3 on Wednesday, 24 June 2020

Со партиски активности денес и од ЛК СДММ Делчево.

Денеска сме заедно со граѓаните, ја започнуваме кампањата согласно препораките за заштита од Ковид – 19. Расположението…

Posted by ЛК СДММ Делчево on Wednesday, 24 June 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*