Dance Monkey во изведба на Hristijan Sax

Делчевскиот саксофонист познат меѓу младите како Hristijan Sax денес го објави видео спотот за светски познатиот хит Dance Monkey од популарните Tones and I.

Ваквите обработки се доста популарни на видео мрежата YouTube, а како звучи Dance Monkey од саксофонот на Hristijan Sax на покривот од трговски комплекс „Пела“ слушнете во продолжение:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*