Носителот на ИЕ 3, Игор Јанушев пред делчевчани најави 3 клучни столба за Обнова на Македонија

При денешната посета на Делчево во својата изјава за медиумите, носителот на листа за ИЕ 3 од коалицијата „Обнова на Македонија“ Игор Јанушев се осврна на на три прашања поврзани со изборите.

Концептот кој го нуди ВМРО ДПМНЕ за добивање на довербата од граѓаните, што ќе се случи 100 дена по изборите кога како што истакна Јанушев ќе дојде на чело новата Влада на ВМРО ДПМНЕ, кој воедно даде своја оценка за како што рече црната кампања која се води против него и партијата.

На крај од изјавата за медиумите изрази дека очекува голема излезност на изборите од страна на граѓаните кои како што додаде ќе ја казнат политиката на актуелната Влада.

Целата изјава во продолжение:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*