СРД „Брегалница“ со демант на тврдењата на Млечна индустрија

Како одговор на соопштението од Млечна индустрија од Спортско риболовното друштво „Брегалница“ за споменатиот случај за кој самите пишуваат, ќе кажеме дека ние не споменуваме имиња за тоа кој е виновник за труењето.

Апелираме сите да го погледнат видеото и фотографиите објавени на нашата фејсбук страна и сами нека оценат од каде доаѓа загадувањето на река Брегалница и труењето на животинскиот свет во речните води.

Во прилог линкот каде како што рекоа од СРД „Брегалница“ може да се види страшната глетка во река Брегалница.

21 век .10.07.2020год.млекарата не поздравува со песната .не може нам нико ништа,јачи смо од сви😡😡😡

Gepostet von СРД БРЕГАЛНИЦА ДЕЛЧЕВО am Freitag, 10. Juli 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*