Секое лето има своја приказна – Pink Panther – Cofee bar

Вo Pink Patnher вашето вистинско место за секојдневна релаксација понуди какви што нема на ниту едно друго место

За време на летните горештини водено ладење за сите гости

Vodeno ladenje za gostite vo Pink Panther 💜 🌧🐳😊

Gepostet von Pink Panther coffee bar am Montag, 6. Juli 2020

Најдоброто Segafredo каде единствено во Pink Panther

SEGAFREDO ☕The best coffee 💜

Gepostet von Pink Panther coffee bar am Mittwoch, 24. Juni 2020

СЛЕДЕТЕ ГИ СИТЕ ФУДБАЛСКИ ЛИГИ СО СИТЕ ВИДОВИ ЛАДНО ПИВО СО ГРАТИС ГРИЦКИ

Site ligi samo vo Pink Panther ⚽️⚽️⚽️ Povelete na ladno pivo so besplatni gricki 🥨🍟🍿 i za ovie gorestini vodeno ladenje 🌦

Gepostet von Pink Panther coffee bar am Samstag, 11. Juli 2020

СЕКОЕ ЛЕТО ИМА СВОЈА ПРИКАЗНА А ВАШАТА ПРИКАЗНА НЕКА БИДЕ PINK PANTHER CAFE

💜🎵🎶🎵🍸🍻🥂❤🍹💛💚🍾☕🍰🍫🍿

Gepostet von Pink Panther coffee bar am Montag, 6. Juli 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*