Викенд шема во Pink Panther – cofee bar

Пред нас е прекрасен викенд исполнет со многу забава во Pink Panther cofee bar

Викенд програмата започнува со Петочната забава со неповтроливите Ivan&Angel

За саботната дневна забава ќе биде задолжен DJ BUBI TASEV со бесплатни шотови за сите!

Сабота вечер е во знакот на Bel Canto Band

Не пропуштајте и бидете онаму каде што е добрата забава

Резервации на телефон: 070-477-015

Ваш Pink Panther cofee bar

Викенд програма во Пинк Пантер 🔥

Gepostet von Pink Panther coffee bar am Donnerstag, 16. Juli 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*