Оглас за вработување во РУДИНЕ Делчево

РУДИНЕ Делчево има потреба од работен кадар за следните позиции:

-10 опслужувачи на машина за берба на вишна/слива со или без работно искуство, за работа од 8 работни часа на ден. Лицата треба да поседуваат добра физичка кондиција. Почеток на работа – веднаш

-Електричар – инженер, потребни квалификации: ВСС, работно искуство од минимум 3 години, работа во тим.

Почеток на работа 01.08.2020

Сите заинтересирани своите контакти или CV-а да ги испратат по мејл на Rudine@t.mk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*