Вила Наџински – спокој каков што одамна баравте!

На само 2 километри од Берово посетете ја Вила Наџински и најдете го спокојот кој одамна го баравте.

На ваше располагање Вила Наџински ви нуди:

  • 5 апартмани
  • Сопствен тоалет во секој од апартманите,
  • ТВ, WI-FI, мини бар
  • Голем двор со многу зеленило и дрвја
  • Заедничка кујна со дневен престој.

Посетете ја Македонската Швајцарија и уживајте во Вила Наџински Берово.

Резервации на телефон: 078/290-969

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*