Промоција на,,Ѕврчки” в четврток во Спомен дом АСНОМ во Делчево

Во организација на НУЦК ,,Н.Ј.Вапцаров Делчево в четврток 23 јули 2020 година со почеток во 20 часот, во фоајето на Спомен дом АСНОМ во Делчево ќе биде промовирана најновото дело ,,Ѕврчки” од авторот Крум Николовски.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*