Се продава станбен простор во центарот на Делчево

Се продава станбен простор во центарот на Делчево

Просторот е со површина 47,2 м2

Цена по договор

Контакт телефон: 071/343-014

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*