Се продава стан во центарот на Делчево

Се продава стан во центарот на Делчево (зелената зграда) до поштата. Станот се наоѓа на 1 кат и е со вкупна површина од 95м2.

Располага со ходник, 3 спални дневен престој со кујна и трпезарија, 2 купатила и 3 тераси.

На станот исто така му припаѓа подрум и откупено дворно место пред зградата.

Зградата има лифт.

Цена по договор

Контакт телефон: 078/413-087 Viber

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*