Фото: Како се вика “келнер” на повеќе јазици?!

Одговорот на ова прашање го имаат од Валиум Кафе кои секогаш иновативни на свој начин знаат да изненадат со своите гестови.

Ако Вам ви треба келнер кога сте во Валиум, еве како едноставно треба да го повикате!

Како се викаше 🤘🤘🤘

Gepostet von Valium Cafe am Donnerstag, 23. Juli 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*