Оглас: Се бара женско лице за чување деца во Швајцарија

Семејство има потреба од женско лице за чување деца во Швајцарија.

Предност имаат лицата од женски пол со бугарска патна исправа.

Децата се на возраст од 5 и 7 години (помалото посетува градинка, а поголемото е 1 одделение)

Доколку лицето е со Бугарска патна исправа постои можност за отворање на постојана виза по 5 години.

Плата по договор.

Информации на Whats up и Viber на телефон:

+41 79 649 51 23

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*