Во соседен Благоевград 6 случаи на позитивни на Ковид-19

Ситуацијата за нови констатирани случаи со COVID-19 на територијата на област Благоевград за 28 јули 2020:

Благоевград – 6

Петрич – 4

Симитли – 1

Белица – 1

Аврамово – 2

Долно Осеново – 2

Изгрев – 1

Гоце Делчев – 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*