Делчевското дуо ,,Aftermath” со преработка на ,,Моја гитара”

Делчевското дуо ,,Aftermath” го објави видео изданието од преработката на големиот мак-хит ,,Моја гитара” од Банкрот Блуз Бенд.

Видеото го сними Никола Витановски во неповторливиот ентериер на Valium Cafe.

Еве како звучи ,,Моја гитара” во изведба на дуото ,,Aftermath”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*