Пратеничката Соња Михаиловска седна во пратеничките клупи

,,Како народни пратеници ќе ја изразуваме волјата на граѓаните кои гласаа на парламентарните избори на 15 јули. Денес се обврзуваме да градиме независен и одговорен парламент, вистински дом на демократијата на сите граѓани на Северна Македонија”

Ова денес го истакна на својот фејсбук профил делчевската пратеничка Соња Михаиловска која покрај носителката на листата на коалциијата ,,Можеме”, Јагода Шахпаска е единствената која согласно гласовите на Предвремените парламентарни избори ќе ги застапува интересите на граѓаните од Крајниот Исток како дел од новиот парламентарен состав.

Да и посакаме многу успех и да се надеваме дека за време на нејзиниот мандат како пратеник ќе придонесе за намалување на невработеноста и реализација на голем број проекти во овој дел од државата особено во делчевскиот регион.

Конститутивна седница на 10-от собраниски состав. Како народни пратеници ќе ја изразуваме волјата на граѓаните кои…

Gepostet von Соња Михаиловска – Кандидат за пратеник ИЕ3 am Dienstag, 4. August 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*