Луд и незаборавен викенд во Pink Panther Cofee bar

Дали сте подготвени за уште еден луд и незаборавен викенд во Pink Panther Cofee bar?!!

Забавите започнуваат вечерва, со Legato Band, бендот кој повторно е овде на ваше барање.

Резервирајте навреме на 079/228-289

Местата се ограничени, a резервациите важат до 22:00h

На ваше барање повторно со нас #ЛегатоБенд# резервирајте на време,местата се ограничени и резервациите важат до 22:00hРезервации : 079 228 289

Gepostet von Pink Panther coffee bar am Mittwoch, 5. August 2020

Но тоа не е се!!!

Сабота 8 август забавата во Pink Panther Cofee bar продолжувa со неповторливите Forzza Band!

Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете дел од уште еден луд и незаборавен викенд со Legato Band и Forzza Band во Pink Panther Cofee bar Делчево.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*