Комерцијална објава: Вработуваме Администратор во канцеларијата на Veneras во Делчево

Зголемувањето на обемот на работа, неопходно налага и проширување на човечките капацитети во ВЕНЕРАС.

Затоа огласуваме слободно работно место – АДМИНИСТРАТОР во нашата канцеларија во Делчево.

Сакаш ли активна, интересна и работа кадешто се цени твојот труд?

Дозволи да ти понудиме динамична работа со голем број клиенти и апликанти, работа која ќе ти овозможи унапредување, поголема заработувачка и сигурни примања!

ШТО НУДИМЕ

 • Тип на вработување: Полно работно време, со договор на неопределено
 • Способност за ефикасно работење во динамична средина со комерцијална ориентација и работа под притисок
 • Почетна плата: 18.000,00 мкд
 • Бонуси за високи резултати и достигнувања и разни други бенефиции
 • Можности за постојано напредување
 • Сигурни и навремени примања
 • Одлични услови за работа
 • Позитивна работна средина

ШТО БАРАМЕ

 • Работно искуство со канцелариско работење
 • Завршено високо образование (предност имаат кандидати со завршен економски факултет)
 • Силни организациски вештини
 • Силни вербални и писмени комуникациски вештини;
 • Силни продажни вештини
 • Позитивен пристап кон клиентите, колегите и решавање на работните предизвици
 • Познавање на социјалните медиуми
 • Прецизно и точно управување со информации, податоци и документи
 • Способност за ефикасно работење во динамична средина со комерцијална ориентација и работа под притисок
 • Способност за правилно, оптимално планирање и извршување на работните задачи, како и на ненадејно зададени задачи со приоритет
 • Способност за јасна и ефективна комуникација со личности од различни хиерархиски нивоа и националности.

Испрати ни ја твојата Биографија на маил:

kemalovski.e@veneras.mk

www.veneras.mk

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*