ОГЛАС: Се продава замрзнувач Gorenje

Се продава замрзнувач – GORENJE

Капацитет на замрзнувачот 310 литри

Истиот е во одлична состојба.

Цената е 100 евра

Инфо на 070/514-394

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*